Цементарница УСЈЕ на Саем за вработување и кариера БЕСТ 2018

12-16.03.2018


Како дел од нашата стратегија за придонес кон развојот на млади инжењери преку унапредување на нивните знаења и вештини, овозможување на пракса и креирање на посакувани работни места, УСЈЕ беше дел од 14тиот Саем за вработување и кариера.

Саемот се одржа од 12ти до 16ти март во просториите на Машински факултет во организација на БЕСТ- Борд на Европски Студенти по Технологија, Скопје.

Цементарница УСЈЕ како потписник на Eвропскиот Пакт за млади (Pact4Youth) преку учеството на вакви настани им овозможува на младите да стапат во директен контакт со нашите луѓе и подетално да се запознаат со можностите кои ги нуди Цементарница УСЈЕ за вработувње и стекнување на ценето практично искуство.