Придружете ни се

Цементарница Усје АД Скопје  е секогаш отворена за високо квалификувани профили на луѓе. Ако сакате да станете дел од нашиот голем и успешен тим, пратете ни Ваше CV и ние ќе го разгледаме…
Контакт
ул. Борис Трајковски 94 
1000, Скопје Р. Северна Македонија

Тел: 00389 (2) 2782 500
Факс: 00389 (2) 2786 390

e-mail: hr@usje.mk