Rregullimi hortikultural i oborreve të shkollave fillore vazhdon

Fabrika e Çimentos USJE SHA Shkup, tani pesë vjet me radhë, është një partner aktiv dhe donator në fushën e përmirësimit të mjedisit të shkollave fillore në komunën e Kisella Vodës. Ndërmarrja çdo pranverë dhe në vjeshtë organizon veprime për mbjelljen e pemëve në oborret e shkollave fillore. Qëllimi i këtij projekti është që të ngritet vetëdija e nxënësve për rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit.

Kiril Pejçinoviç
Më 18 mars 2010 Çimentorja USJE SHA Shkup USJE ka mbështetur veprimin e organizuar nga shkolla fillore Kiril Pejcinovik  patronatin e saj, duke dhuruar 20 pemë të llojit thuja columnaris.Të punësuarit e USJE-s, së bashku me nxënësit kanë kaluar një mëngjes të këndshëm në avancimin hortikultural të oborrit e shkollës.Nevena Georgieva Dunja
Në 19 mars, 2010, anëtarë të Departamentit të Financave te Fabrika e Çimentos USJE SHA Shkup mori pjesëmarrje në një aktivitet të PKS në shkollën fillore lokale "Nevena Georgieva Dunja". Aktivitetet përbëheshin nga pastrimi i mbeturinave të mbledhura në në oborrin e shkollës, pas ndërtimit të një sallë të re sportive. Anëtarët e Departamentit të Financave u mbështetën edhe nga Mekanizimi i fortë të furnizuar nga ndërmarrja.