Cementarijada-ndeshjet sportive ndërmjet punonjësve të çimentoreve

17-20 qershor, 2010, Zllatibor, Sërbi

Të punësuarit e Çimetores ”USJE” Sh.A.- Shkup morrën pjesë në Cimentarijadën e 21 Tradicionale, e cila u mbajt ne Zllatibor-Sërbi nën patronazhine e Çimentores TITAN - Kosjeriq.
Përveç pjesmarësve nga USJE, në këtë enveniment sportiv morrën pjesë edhe  punonjësit  e 4 çimentoreve të tjera nga rajoni,  si  nga Çimentorja Lukavac – Bosnjë ,Lafarzh, Beoqin-Sërbi, Hollcim dhe TITAN, Kosjeriq nga Sërbija, ku gjithsej morrën pjesë reth 300 pjesmarës. Pjesëmarësit garuan në 10 diciplina edhe atë në futboll të vogël, hendboll, basketboll, volejboll, gjuajtje, pikado, peshkim, ping pong dhe shah.
Të punësuarit në USJE fituan kupën për vendin e 1-rë në gjuajtje (femra, diciplinë individuale) dhe vendin e 2-të  në gjuajtje (femra në ekipë), vendin e 2-të në pikado (femra në ekipë) dhe vendin e 3-të në peshkim (meshkuj në ekipë).Përveç asaj, udhëheqësi i repartit për mirmbajtjen mekanike në USJE, z.Stojançe Milevski fitoi kupën si futbaleri më i mirë. Çimentorja Usje SH.A. Shkup fitoi kupën për Fair Play. Drjetori egzekutiv I Çimentores USJE SH.A.-Shkup, z. Antonios Nikolopoulos ishte aktiv në pjesmarrjen e lojrave, posaçërisht në ndeshjet e futbollit.
Përveç aktiviteteve sportive, për pjesmarrësit e këtij envenimenti u organizua mbrëmja shoqërore për njohjen dhe këmbimin e mendimeve dhe përvojave.