Подолу можете да ги погледнете презентациите претставени на Пленарниот дел и на Тематските сесии на Форумот.

Говорник

Презентација

 Константинос Дердемезис, Директор за ЈИЕ на Групацијата ТИТАНДобредојде и предговор
Ан-Мари Али, УНДП Движењето Global Compact за општествената одговорност
Горан Лазаревски, Претстедател на Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата Развој на општествената одговорност на национално ниво – досегашни искуства
Марија Алексиу, Менаџер за општествена одговорност во Групацијата ТИТАН Групацијата ТИТАН и Global Compact: долгорочна доброволна обврска и најдобра практика
 Марјан Ѓорчев, Градоначалник на Општина Кисела ВодаЗајакнување на соработката помеѓу бизнис заедницата и локалната самоуправа
Антониос Николопулос, Главен извршен директор на УСЈЕ Искуството за општествена одговорност на ТИТАН во Македонија: Што постигнавме и како? Кои се можностите, предизвиците и приоритетите на нашата заедничка иднина?